Despre activiști

Atunci când vorbim de schimbări în deciziile publice, puterea cetățenilor stă în numere. Grupurile de cetățeni și organizațiile care desfășoară campanii de influențare a procesului decizional au nevoie de „activiști" – oameni care cred că trebuie să fie ascultați, cărora le pasă de aceste cauze și care vor să dedice din timpul lor pentru activități de campanie.

Platforma Activist 24/7 este platforma care face cunoștință activiștilor cu grupurile și organizațiile potrivite pentru ei. Platforma care ajută grupurile și organizațiile să mobilizeze activiștii care vor să se implice, așa cum vor să se implice și când vor ei să se implice.

Lucrezi 12 ore pe zi și nu poți ajunge la protestul de la ora 2 dup-amiază, dar totuși ai vrea să faci ceva ca să fie salvat parcul din cartier? Înscrie-te pe platformă pentru a fi notificat atunci când te poți implica în acțiuni online.

Ții foarte mult la clădirea de patrimoniu și vrei să știi dacă apar buldozerele la 2 noaptea să o dărâme? Ești dispus/ă să te duci în miezul nopții pentru a face un lanț uman? Înscrie-te pe platformă ca să primești alerte de la organizația sau grupul care luptă pentru salvarea clădirii.

Faci parte dintr-o organizație care luptă pentru legi mai bune împotriva violenței domestice și vrei să știi pe câți oameni te poți baza pentru un protest? Înscrie-te pe platformă pentru a crea acțiuni și a trimite notificări tuturor activiștilor care cred în cauza ta.


Platforma Activist 24/7 este o idee a CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică și deocamdată este în faza pilot. Dacă aveți sugestii pentru noi, contactați-ne.